fbpx

Schilderen op Nummer kan iedereen!

Schilderen op Nummer is dé trend van dit jaar. Zonder enige kennis van schilderen is het nu voor iedereen mogelijk om een waar kunstwerk te maken. Bij Verven op Nummer ben je aan het goede adres als het gaat om unieke schilderijen. Met bijna 100 verschillende modellen zit jouw favoriet er altijd tussen.

Schilderen kent veel voordelen. Zo is het een manier om tot rust te komen en het werkt erg goed tegen stres. Schilderen op nummer is vooral erg leuk, want na het verven is het schilderij direct aan de muur op te hangen. Al onze verfdoeken zijn immers als geprojecteerd op een houten lijst en met de meegeleverde haakjes is het schilderij direct op te hangen. Hierdoor kan je direct je eigen kunstwerk aan familie en vrienden laten zien. Wel zo leuk toch?!

Schilderen op Nummer was nog nooit zo leuk

Schilderen op nummer

Onze unieke schildersets worden geleverd inclusief drie verschillende kwasten. Deze kwasten gaan van klein naar groot. Zo zijn ook de allerkleinste vakjes gemakkelijk te vullen met verf. Onze verfdoeken zijn daarnaast voorzien van duidelijke nummers die corresponderen met de nummers die genoemd staan op de verschillende verfpotjes. Hierdoor hoef je alleen maar het betreffende nummer op het canvasdoek op te zoeken.

Schilderen op nummer

Het unieke van onze schildersets is dat het canvasdoek al reeds licht ingekleurd is. Uit onderzoek blijkt dat door deze voordruk de uiteindelijke verfkleuren nog mooier tot uiting komen. Hierdoor wordt het eigen gemaakte kunstwerk nog kleurijker en glansrijker.

Bij Verven op Nummer staat service vooraan. Mocht je dus vragen hebben over je bestelling, of over het voltooien van een schilderij, dan staan wij graag voor je klaar. Op dit moment maken wij het schilderen op nummer nog leuker door een tijdelijke kortingsactie te geven. Met de kortingscode ‘KORTING’ krijg je nu 10% korting op al onze schilderijen.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *